Forums » MKUltra

Nike sportcipő Online

  • 4 posts
  January 6, 2022 7:49 PM PST

  A Nike egyre népszerűbb Dunkja úgy tűnik, még egy évig uralni fogja a Swoosh életstílusát. Ezen a héten közelről megnézzük az új Dunk Low „Bright Side”-t, amely várhatóan 2022 tavaszán érkezik. A Nike Dunk sziluettjét először 1985-ben mutatták be, és kosárlabdacipőből az egyik legkeresettebb cipővé fejlődött. - Férfi Nike sportcipő Online az alkalmi tornacipők után a bolygón. A sportruházati pároktól kezdve az örökké megfoghatatlan SB-kiadásokig és az együttműködő Quick Strike-ekig a Dunk mindent látott.

  A Nike SB csapat versenyzője, Ishod Wair végre megkapta a saját sziluettjét, miután számos limitált kiadású SB-kiadást kapott a nevével. Nézze meg a hamarosan megjelenő új SB Ishodot. Ishod Wair Nike csapatánál eltöltött ideje alatt neve az egekbe szökött a gördeszkás világban, ahogy a New Jersey-i bennszülött tovább fejlesztette tudását. 2016-ban Wair kiadta első jellegzetes modelljét, a Női Nike sportcipő Akció Pro-ját használta vászonként.

  Úgy tűnik, hogy a Nike sportcipő Akció Air Sprung kollekció egy nagy kapszula a jövőben, mivel az Air MAx sorozat vezeti a kollekciót. Nézze meg az Air Max 97-et, amely most jelent meg az alábbi témával. Az elmúlt néhány napban számos „Air Sprung” feldolgozás látott napvilágot, de az Air Max 97 ugyanúgy figyelmet követel, mint mindig, hiszen lenyűgöző képessége új témákat ölt fel, és közben remekül néz ki.

  Úgy tűnik, 2022-ben a Tom Sachs és a Nike sportcipő online  egy vadonatúj NikeCraft általános célú cipővel bővíti kollekcióját. A Tom Sachs és a Nike az eddigi negyedik kiadásukat létrehozva egy bizonyos aspektussal rendelkezik, amely figyelmet követel, amikor a két nevet együtt hallja. A népszerű Mars Yard alakításnak köszönhetően a duó az elmúlt néhány évben nagy keresletet halmozott fel, amely 2022-ben is folytatódik az általános célú sziluettel.